dimecres, 25 d’abril del 2012

XXI TROBADA GEGANTERA DEL ROSER

Aquest diumenge dia 22 d'abril s'ha celebrat dins dels actes de la Festa del Roser la XXI TROBADA GEGANTERA. Hi han hagut colles de tot tipus amb diferent animació. No cal dir que la més animada i amb més fal.lera ha estat la de la Cellera com no podia ser d'altra manera. Al matí les colles han anat arribant de manera molt esglaonada. Els més matiners han set els de la Bisbal que han arribat quan passaven pocs minuts de les 9. Els de Castellfollit de la Roca ens han fet patir una mica perquè gairebé han tocat les 11 quan apareixien a can Roca.
Per la colla de la Cellera ha estat un matí molt atrafegat, ja que des de les 6 del matí en Jose ja estava fent l'allioli. O almenys això és el que ens ha dit. La resta, tots al peu del canó des de quarts de 8, no hem parat fins que a les 6 de la tarda alguns encara guardaven les últimes coses. Està demostrat que amb la participació de tothom les coses no poden anar malament. Així ens ho han fet saber les colles que ens han fet arribar via correu electrònic que per a ells també ha estat una diada molt satisfactòria.
Pel que fa a la cercavila, tot són bones paraules. No faltaven portadors, els grallers ja estan bastant madurs i molt bona afluència de públic que es notava que s'ho passaven bé. També una gran feina de la logística: en Xetxu amb la música i el micro i la parella (ja de fet) Guti-Ramírez amb els refrigeris. Podem dir que la nostra colla ha tornat a animar de manera molt gran el diumenge al matí de la Festa del Roser. També vull fer un esment especial a la colla Fal.lera Gironina que amb els seus bastoners han posat el punt diferencial a la Cercavila.
La jornada va finalitzar al pavelló on es va celebrar el sopar d'Entitats amb una bona assistència dels nostres membres i també de la resta d'Entitats. El pavelló feia goig.
Per últim dir que tantes reunions, assajos i organització d'events per fer diners es veuen sobradament recompensats per jornades com les d'aquest diumenge.
Gràcies a tots i fins la propera!!!
FAL.LERA, FAL.LERA, FAL.LERA GEGANTERA

En Jose i en Narcís fent
la carn amb l'ajuda d'en Carles i el Lluís

 

 En Quim també girant butifarres

Les torrades
eren tasca de la Lali




  Sembla que ens ho
passem bé, no?

 

 Els gegants
abans de sortir
feien goig





Els grallers ho donaven tot



Els més petits amb els més grans


 
La Fal.lera Gironina no va deixar a ningú indiferent amb la seva animació i els seus bastoners. Realment ens van fer quedar bé.





La cercavila ja s'apropava cap al centre del poble per arribar a la plaça dels gegants a fer el primer refrigeri





La plaça dels gegants feia molta patxoca amb tantes colles i públic de la Cellera que disfrutava de l'espectacle





Tocant l'última peça davant l'ajuntament abans d'entrar a la plaça de l'Estel


Els primers de fer els balls van ser els d'Amer

Els de Centelles causaven admiració amb la seva parella de gegants tan original
La geganta de la Bisbal 
 amb la seva teta d'aigua provocava riures i corredisses
Els gegants de Castellfollit de la Roca en Roc i la Barbara

En Joan guiant la Sales i en Merlac en el ball de les Bruixes
La Lali vigilava que en el ball conjunt no hi hagués cap accident





La colla de Tavertet eren pocs però no van desentonar en el ball ajudats pels grallers de Centelles





 Al final dels balls la colla va quedar molt satisfeta per com havia anat tot, com es pot comprovar en aquestes dues fotografies.

Podeu veure totes les fotografies a:


FOTOS: Pili P. i Anna C.

2 comentaris:

  1. Va anar MOLT bé, nosaltres vam disfrutar moltíssim! I sempre és agradable sentir bons comentaris de la gent. Fal.lera!!!!!!

    ResponElimina
  2. jo penso que va anar super be!!!!!!!tothom estava content i la gent animava amb la seva precensia, tots desde els mes petits de la colla fins els mes grans ens ho varem passar d´allo mes be!

    ResponElimina