divendres, 20 d’abril del 2012

ELS GRALLERS ANIMEN LA VETLLA A LA M. DE DÉU SALES I LA INAUGURACIÓ DE LES FESTES


Escalfant les gralles a la pista
Els grallers en formació
Aquest dijous dia 19 d'abril han quedat inaugurades les Festes del Roser 2012.
Que bona la xocolata!!
Les autoritats no hi podien faltar
Les petites han estat a l'alçada
Anava guapa la pubilla, eh Jose?
Com ja és tradicional, a 2/4 de 8 del vespre s'ha fet la Vetlla de la M. de Déu de Sales i l'ofrena floral. Els grallers han estat animat l'acte durant la xocolatada desfeta amb melindros que s'ha fet un cop han sortit de l'Església. Com podeu veure a les fotografies, hi eren gairebé tots els grallers i timbalers. Només hi ha faltat la Jordina i la Laia que aquesta setmana han tingut molts exàmens i en Vilu que estava de viatge a Milà. Tampoc ha pogut venir en Quim degut a les moltes hores que dedica a la seva feina.
Un brindis per les Festes del Roser
Tocant l'última peça
En general hem quedat molt satisfets de com ens ha sortit el repertori, cosa que s'ha notat en les cares de la gent que ha assistit a l'acte, ja que ens escoltaven amb atenció i ens aplaudien al final de cada peça. I si en alguna peça s'oblidaven d'aplaudir-nos ja se n'encarregava en Carles Fontané de recorda'ls-hi que ens havien d'aplaudir.
Només hem trobat una pega, i és que ens han fet plegar de cop en el moment que començava el pregó de l'Hereu i la Pubilla, sense donar-nos temps a tocar l'última peça de comiat, cosa que ha provocat la indignació d'en Joan Moreno. Però la cosa no ha quedat així, ja que al finalitzar el pregó, hem tornat a desenvainar les gralles i hem tocat un parell de temes que ens havien quedat pendents i així ens hem pogut acomiadar com és degut.

2 comentaris:

  1. Per part dels grallers hem encetat les festes del Roser de La Cellera amb molta alegría, moltes ganes i creiem que ha estat prou bé, però, què en penseu la gent que no sou de la colla de gegants i grallers ?
    Fal·lera Gegantera !!!!

    ResponElimina
  2. Penso que tot va esta mes que encertat,fins i tot el temps va decidir acompanyar-nos!!una tarda rodona!!Fal-lera Gegantera

    ResponElimina