dimarts, 11 de març del 2014

41 FIRA DE LA MATANÇA DEL PORC

Esplèndit dia de sol el que vàrem tenir aquest diumenge 9 de març.
Era un dia molt esperat, ja que en els dies previs se'n parlava amb entusiasme entre els membres de la colla. Es notava que hi havia ganes de sortir a actuar amb els gegants, les gralles i els timbals enmig de tant públic.
Podem dir que no va fallar res i tot va sortir tal i com estava planejat.
El dia va començar com sempre, preparant les taules a l'esplanada i seguidament un bon esmorzar a can Vernis, ja que calia agafar forces per la cercavila que ens esperava. Un esmorzar molt animat, com no podia ser menys.
A l'hora prevista, ens vàrem trobar tots a la plaça de la vila i sense que ningú ho manés, les gralles i els timbals començaren a tocar les primeres peces improvitzades per escalfar motors.
La cercavila no va decebre als centenars de persones que ens envoltaven i de seguida veiem com la gent seguia el ritme que marcaven les nostres notes musicals.
Al finalitzar la cercavila, tots a gaudir d'un exquisit menú a base dels famosos productes del porc tant ben elaborats pels col.laboradors de la Fira. Havent dinat, es va fer el sorteig del pernil que un altre cop va tocar a un membre de la nostra colla. Aquesta vegada el pernil semblava més gros que el que li va tocar l'any passat amb en Rami.
Finalment, quan el sol que ens havia acompanyat durant tot el dia es va amagar darrera Puigdefrou, es va donar per finalitzada la jornada i tothom es va recollir cap a les seves respectives llars a gaudir d'un merescut descans.
Aprofito per donar la benvinguda a la família Xicrés-Fontalba que s'han unit a la colla. En Jeroni s'ha estrenat com a portador amb molt bones sensacions.
FAL.LERAAAA!!!


3 comentaris:

  1. Com sempre, chapeau per l'articles del blog.
    Que bé que ens ho vam passar!!!
    Fal.lera!!!

    ResponElimina
  2. Sí que ho vam passar molt bé, el dia, la festa, la música i la companyia... tot genial!

    ResponElimina
  3. MU VAIG PASAR PIPA A LA MATANÇA DEL PORC

    ResponElimina