dilluns, 2 de setembre del 2013

TROBADA A LES GALES D'ANGLÈS

Final de la cercavila al costat del camp de futbol esperant els parlaments i els balls finals.

Després de molts de dies de tenir semi-abandonat aquest bloc, novament l'actualitzo amb alguns vídeos dels grallers tocant a la Trobada de les Gales d'Anglès del dia 31-8-2013. Com quasi sempre, molta participació de la nostra colla i dels que més animem.
També hem de dir que últimament estem exprimint al màxim els nostres portadors, ja que pel gran número de persones que som, desgraciadament només disposem de 6 portadors. Això fa que quan volem treure els 3 gegants poden fer pocs relleus i no descansen el suficient. Tot i això, encara van tenir el valor de tornar els gegants fins a la Cellera a peu. Ells són així de xulos!!
Pel que fa a la trobada en sí, molta gent al principi de la cercavila, però un cop arribat a la carretera d'Osor ens vam trobar absolutament sols, tant és així que on es feien els balls finals només hi havia la gent de les colles geganteres.
Aquí teniu alguns vídeos penjats al youtube on podeu veure bàsicament als grallers tocant algunes de les nostres peces preferides.
Fins la propera!!


1 comentari:

  1. I lo bé que ens ho vam passar!!!
    Ja tenia ganes de veure el blog actualitzat!! Merci Miquel
    Fal.lera

    ResponElimina