dilluns, 26 de desembre del 2011

Primer dia de Quina

El primer dia de la Quina no ha tingut gaire èxit en quant a l'afluència de participants. No m'agradaria equivocar-me però la quina que més jugadors ha tingut serien uns 25.
La Jordina va tenir l'honor de ser la primera guanyadora de l'any i ha estat l'autèntic mal són de la tarda, ja que ella sola va guanyar 4 o 5 partides. Quan es va retirar, en Xevi (va quedar demostrat que és home de negocis) va posar a la venda el cartró que jugava la Jordina per 8 quinos.
 
També s'ha de dir que vam tenir un petit imprevist, ja que no es van trobar els quinos per donar com a premi i vam haver d'improvitzar uns "papers-xecs" pel valor dels quinos.
El canari va estar a l'alçada: molt entregat i animador. Va degenerar una mica desprès de beure's el gimtònic. Res que no poguéssim esperar.


Finalment, com a colofó, vam voler que algú s'emportés l'espatlla en l'última partida. Com que érem poquets vam cobrar la jugada per dos. Com es pot comprovar a la fotografia se la va emportar la Montse Canals, l'altra animadora de la Quina.
Esperem que els dos dies que queden augmenti l'afluència de jugadors.



Bones Festes!!

1 comentari:

  1. Pel que fa l'afluència de gent, recordar que ahir hi va haver també concert de rock (?)... per tant, segurament sortint de pastorets força jovent va fer una queixalada i cap a concert!

    A veure si avui portem la gralla i fent xerinola animem al personal!

    ResponElimina